Nouvital gezichtsbehandeling

Alle huidproblemen gaan gepaard met of ontstaan als gevolg van een verstoord balans tussen micro-organismen die zich op onze huid bevinden. De producten van Nouvital verbeteren deze balans met behulp van prebiotica. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismen en zorgt ervoor dat de goede micro-organismen de baas blijven op uw huid!

Waaruit bestaat deze behandeling? Reiniging van de huid, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, ontspannende massage, een masker voor de ogen en het gezicht en tot slot een verzorgende crème. Het gebruik van producten wordt afgestemd op de behoeften van uw huid.

Tienerbehandeling

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en vindt je het belangrijk om de huid goed te verzorgen of erger je je steeds meer aan de onzuiverheden? Ik wil je hierbij graag verder helpen. De tienerbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage van het gelaat met het masker en een crème als afsluiting. 

De producten worden afgestemd op jou huid. 

Het is mogelijk om modules als verven of harsen bij te boeken.

Brow Lift

Met Brow Lift, ook wel bekend als Brow Lamination, is het mogelijk om uw wenkbrauwen te corrigeren. Ideaal voor als uw haartjes in verschillende richtingen staan, maar ook als u niet tevreden bent met de vorm van uw wenkbrauwen. Door deze techniek lijken de wenkbrauwen voller en strakker. Het effect blijft 4 tot 6 weken zichtbaar, afhankelijk van uw haargroeicyclus. Brow Lift kan ook gecombineerd worden met het verven van de wenkbrauwen.

Lash Lift

Bij een Lash Lift wordt er een krul in de natuurlijke wimpers gezet. Hierdoor lijken de wimpers langer en ontstaat er een open en sprekende blik. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met het verven van de wimpers voor een nog mooier resultaat. Het effect van deze behandeling is 6 tot 8 weken zichtbaar en kan op alle soorten wimpers toegepast worden. 

Losse modules

Het verven en/of epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers, threading en diverse harsbehandelingen zijn te boeken in combinatie met bovenstaande behandelingen maar zijn ook los te boeken. 

Ombrè powder brows

Ombré Powder brows is een vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Bij deze techniek worden met behulp van het PMU apparaat kleine stipjes pigment (pixels) in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit creëert een poederig effect en een natuurlijke look van de wenkbrauwen. 
Door de subtiele manier van pigmenteren is het resultaat semi-permanent. Dit betekent dat het effect na verloop van tijd vervaagt. Voor behoud van het beste effect wordt een touch-up behandeling eens per 1.5-2 jaar geadviseerd. Hierdoor heeft u langer plezier van de Powder Brows.
De behandeling duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur. Vooraf vindt een intakegesprek plaats waarbij de wensen en verwachtingen worden besproken. Vervolgens zullen de wenkbrauwen en de kleur in goed overleg bepaald worden. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, gaan we van start met de behandeling. 
In de weken na de behandeling zal de kleurintensiteit met 40 tot 70 procent afnemen. Om het gewenste resultaat te behalen is na 6 tot 8 weken een nabehandeling nodig. Deze nabehandeling is bij de prijs inbegrepen.

AHA Nouvital

De AHA Nouvital behandeling is een huid verbeterende behandeling. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de AHA lysing. Deze lysing is op basis van fruitzuur. Fruitzuren zorgen ervoor dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd, de huid weer een gezonde glans krijg en zorgt voor een egale teint. Fruitzuren simuleren geven ook de bindweefselstofwisseling en functioneren als anti-aging factor. Deze behandeling is erg geschikt voor het verminderen van huidveroudering, het verbeteren van de huidstructuur, het verzachten van lijntjes en rimpels, het verminderen van hyperpigmentatie, het verminderen van littekentjes na acne en het verfijnen van poriën.
Voor een optimaal resultaat is een kuur aan te bevelen. Een kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken. Een eenmalige gezichtsbehandeling met de AHA lysing is geschikt om de teint op te frissen, de poriën te verfijnen en voor oppervlakkige pigmentvlekjes te laten vervagen.
Tijdens deze behandeling worden ook de onzuiverheden verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en daarna wordt er een masker aangebracht. We sluiten de behandeling af met een lotion, serum en een verzorgende crème.
Direct na de behandeling kan de huidgevoelig aan voelen en rood van kleur zijn. Dit trekt binnen enkele uren vanzelf weg. Er kan schilfering van de huid ontstaan. Gedurende de kuur en twee weken na de laatste behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan uv straling.

PMU Eyeliner

Bij beautysalon Herma kun je terecht voor twee soorten PMU eyeliner. De Design eyeliner en de Infralash. De Design eyeliner is een opvallende eyeliner waarmee je de ogen groter kunt laten lijken en een liftend effect kan geven. Deze techniek wordt aangebracht op het bovenste ooglid. Je bepaalt zelf de dikte van de eyeliner en is het eventueel mogelijk om een kleine wing toe te voegen. Bij een Infralash eyeliner wordt er dun lijntje tussen de wimpershaartjes gezet. Hierdoor lijken de wimpers voller. Het is een mooie techniek met een natuurlijke resultaat. Ideaal voor mensen die houden van een natuurlijke look. Een Infralash is ook geschikt voor de onderkant van de ogen. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. Daarna zal de kleur vervagen en zal er een touch up nodig zijn.