FIT met Herma


Coaching – Workouts – Voeding
 

Eind oktober 2020 was ik er helemaal klaar mee. Ik had wat overgewicht en had erg last van ‘inkak’ momenten. Ik wilde heel graag fitter worden en beter in mijn vel zitten. In november ben ik in aanraking gekomen met Herbalife. Ik ben het gewoon gaan proberen en het beviel mij zo goed! Door de ontbijtjes te gebruiken en mij meer bewust bezig te houden met voeding zag ik al snel verschil. Ik viel af en voelde mij een stuk energieker. Dit motiveerde enorm waardoor ik hard aan de beste versie van mijzelf ben gaan werken. Door kleine aanpassingen in mijn leefstijl gaat dit mij lukken!

 

Door mijn eigen ervaring ben ik zo enthousiast geworden dat ik mijn ervaring wil delen en graag anderen wil helpen. Of je wilt aankomen, afvallen of fitter wilt worden: Het is allemaal mogelijk! Als je ervoor wilt gaan dan lukt dit jou ook en je staat er niet alleen voor, ik ga je hierbij helpen.

 

Mijn eigen resultaat:

 

 

Klanten ervaring:

 

Het starten met het programma was net dat wat ik nodig had om weer te werken aan een gezond en fit lijf.  De kilo’s vlogen er al snel van af en in de eerste 4 weken ben ik al 26 cm verloren in mijn omvang (op 4 plekken gemeten).

S.

 

 

Beautysalon Herma is onafhankelijk Herbalife distributeur